Okänd person hade beställt varor i företagets namn. Bestred faktura och gjorde polisanmälan. Alektum Group AB vägrade acceptera det hela. Kontaktade Polisen, Svensk handel, Kronofogden, Finansinspektionen m.m. för att informera om Alektum Group AB förfaringssättet och om de hade tips på något ytterligare jag kunde göra. Alla informerade att jag redan hade korrekt från min sida. Alektum Group AB gav sig inte. Ringde och mejlade och blev upprepade gånger uppmanad att göra ytterligare polisanmälan med bl.a. för mig okände gärningsmannen namn. När jag nämnde att det var bara att kolla i bolagsregistret vilka som tecknade firman, så skulle jag skicka en kopia på det till dem och göra en ytterligare en polisanmälan anmälan med den informationen. Haft egen firma i 40 år och aldrig haft någon betalningsanmärkning. Aldrig varit i kontakt med något företag som har så okunnig och otrevlig personal som tror sig veta bättre än mig, polisen och de företagen ovan som jag var kontakt med. Det är för mig otroligt att de får vara verksamma.
Skrev om Alektum Group AB Bekräftad företagssida