Väldigt proffsigt företag. Vi anlitade Dåderman fört att renovera ett Badrum + WC. Projektet var ganska komplicerat då det innebar allt från asbestsanering till planlösningsändringar och vi blev jättenöjda med båda badrummen samt de extra-arbeten som utfördes. Här är några exempel på varför: * Väldigt hög nivå på finish och detaljer. Jag har renoverat badrum tidigare med en annan firma, men man märker att det här jobbet var mycket proffsigare. Allt från finish på lister till perfekt linjering av fogar mellan golv och vägg. * Väldigt noggranna med att regler följs. T.ex. gjorde Dåderman kakelläggning i ett anslutande rum till Badrummet, där de tog upp en ny golvbrunn för kunna att följa regler kring vattenmätare. Det gjordes utan extra kostnad eftersom det inte var med i ursprungsofferten. * Vi hade lite problem med några av våra inköp av inredning/vitvaror och även om dessa problem absolut inte var Dådermans fel hjälpte de oss att direkt åtgärda problemen. * Det råkade bli en metallfläck på väggen där Dåderman haft sin utrustning (sånt som händer). På eget initiativ målade de om hela den väggen. Vi är jättenöjda och har nu två jättefina badrum, samt en helt ny känsla i hela källaren.
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB Bekräftad företagssida