Vi anlitade Hummingbird för att hjälpa oss med att planera en konferensresa till Lissabon. Vi har även vid tidigare konferensresor anlitat Hummingbird och kommer med glädje att göra det även framöver. De är professionella i sitt arbete med att projektleda offertarbete och planering av resan. De är fantastiskt trevliga och tillmötesgående under processen och finns alltid tillgängliga för möten, avstämningar eller spontana samtal vid behov. De är lyhörda för ens egna behov och önskemål men kommer samtidigt med många egna inspel, förslag och tips på vad allt från resmål, aktiviteter på plats och upplägg av konferens. Via deras lokala kontakter och samarbetspartners fick vi också stöd på plats i Lissabon vilket var väldigt uppskattat. Vi kommer definitivt samarbeta med Hummingbird igen!
Skrev om Hummingbird Meetings & Events
Svar från Hummingbird Meetings & Events
Härligt att höra David, tack för dina värmande ord!
Tack, detsamma - ett rent nöje att få hjälpa er med den här resan, verkligen! Roligt att ni också gillar Lissabon och hade fina dagar tillsammans med kollegorna. Ser fram emot vårt fortsatta samarbete, vi hörs och ses David! Erika / Hummingbird Meetings & Events