Vi blev rekommenderade Svealand Takservice AB av vårt försäkringsbolag när vi hade ett läkage på en takkupa. Vi fick offert på takbyte på kupan. Sedan inspekterades övriga taket och vi blev rekommenderade att byta hela taket. Så blev det. Vi fick snabbt en ny offert och en tidsplan. Mycket trevliga killar som skötte planering och kommunikation med oss, väldigt måna om att vi skulle vara nöjda. Duktiga Ukrainare som gjorde grovjobbet. Hela jobbet dokumenterades med foton som vi fick ta del av mest varje kväll. Man berättade vad som gjorts och vad som skulle hända, allt med ordval som vi kunde förstå. Det var lätt att få kontakt när vi undrade något. Tidsplanen hölls nästan, blev några dagar försenat pga av en inhyrd plåtslagare som inte dök upp i tid. Priset vart det vi kommit överens om. Vi kan varmt rekommendera detta företag om ni behöver åtgärda ert tak. Lillemor o Mats
Skrev om Svealand Takservice AB
Svar från Svealand Takservice AB
Hej Lillemor!
Tusen tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss otroligt mycket att ni är nöjda med våra arbetsmetoder.
Stort tack för att ni hade förståelse för att vissa arbetsmoment kan dra ut på tiden!
Tack för lyckat sammarbete och tack för förtroendet!