Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Aina G
Skrev om Tandea - Haninge Bekräftad företagssida

tandea ta borta dåliga kommentarerför sig ! Fick mycket allvarligt problem med hälsa , eftersom fel fixat och behandlat implantaten tandläkaren, väldigt besviken tappat hälsa tid och pengar , på sist fick inte hjälp! och i slutet ringde hon med en skandal och ville inte ens lyssna på vilka allvarliga hälsoproblem jag fick, hon bara skrek i telefonen och sa vad kan jag göra, för att bevisa att hon har fel ?! det är väldigt läskigt när det finns sådana läkare som inte erkänner misstag och till med gör dig skyldig genom att ta tid och pengar från patientens hälsa! Jag hoppas att det inte skadar någon längre, för det har varit en hemsk rehabilitering efter att hennes ingrepp med implantat har pågått i 2 år och jag försöker fortfarande återhämta mig!!! jag ska försöka skriva mina recensioner igen på doms tandea sida med min polis kompis , eftersomjag behöveren vitne att gå vidare ! synd för den bluff läkare!

Svar från Tandea - Haninge
Hej Alina, vi beklagar din upplevelse men delar inte din uppfattning. Vi har erbjudit dig tider och varit för att ta bort dina implantat där du fått infektion kostnadsfritt enligt vår normala operationsgaranti och sätta nya. Dock har du avbokat dina tider. Din implantatoperation är gjord enligt standardprotokoll på ett kvalificerat sätt något som kan ses tydligt på röntgen. Rökning ökar risken att implantat inte läker in och det finns inga medicinska samband på att implantat påverkar hälsan i stort. Vi hade uppskattat om du hade återkommit till oss istället i denna fråga så att vi hade kunnat hitta en lösning för dig. Klinikchef George Grabecz, Tandea Haninge

Tipsa en vän om Tandea - Haninge