Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Jessica P
Skrev om 123ink AB Ej verifierat företag

123ink.se är ett oseriöst företag För några dagar sen skulle jag handla färgpatroner på 123ink.se, men fick inte köpa patronerna på faktura i efterskott, eftersom företaget använder sig av det oseriösa kreditupplysningsföretaget Creditsafe som ger helt felaktiga kreditupplysningar. Jag har en god kreditvärdighet på alla kreditupplysningsföretag som gett upplysning om mig utom på Creditsafe. D v s score 8 av 10. Jag har aldrig haft några skulder, anmärkningar, påminnelser från fakturor etc. Jag har 30000 kr i kreditkortsgäns på Swedbank som jag inte ens använt. Jag har alltid 12-13000 kvar på kontot precis innan jag får ny lön. Jag har gott om sparade pengar på banken osv. Trots att jag skickade in mitt senaste score 8 kreditvärdighetsdokument som gällde för ca 2 månader sen till 123ink.se, ändrade företaget sig inte. Jag har ALDRIG blivit nekad en faktura i efterskottsbetalning någonsin och känner att det 123ink.se och Creditsafe gjort är en ren förolämpning och diskriminering. Brist på sunt förnuft och verklighetsförankring helt enkelt. Senast igår fick jag två fakturor med efterskottsbetalning: däck för 3000 kr och färgpatroner på annat företag för närme 400 kr. 123ink.se och Creditsafe är oseriösa företag. Det är uppenbart då jag har bra kreditvärdighet hos alla andra kreditupplysningsföretag och aldrig blivit nekad faktura med efterskottsbetalning. En person med förnuft väljer inte faktura med efterskottsbetalning om man inte har pengar. På det här viset kommer 123ink.se förlora kreditvärdiga kunder.

Tipsa en vän om 123ink AB