Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Det var bra inledning av samarbetet, dem hörde av sig och berätta hur allt fungerar osv. Dagen dem skulle komma så kom dem i god tid. Det var 3 städare och en inspektör. Efter 3 h var våran 55 kvm lgh flyttstädad. Vilket kändes lite väl snabbt. Senare under dagen åker vi till lägenheten som vi ska lämna över dagen efter på morgonen. Och när vi kommer till lägenheten, så ser vi hur slarvigt dem har städat. Jag ringer städaren direkt och klagar. Lite svårt med kommunikationen då allt är på engleska. Men hon kommer i alla fall dagen efter och städar på max 1 h. Så det vart ju inte perfekt. Men personalen var tillmötesgående och trevliga i alla fall. Och dem var billiga. Men efter denna gång har jag lärt mig att billigast är inte bäst.

Svar från TrendPersonal Sverige Services AB
Tack för din feedback. Vi fick ett klagomål från dig att personalen missade några platser och vi ber personalen att gå tillbaka och fixa den plats din man nämnde som var fix. Du pratade också med en personal på kontoret efter att personalen åtgärdat klagomålet. Som företag erbjöd vi dig den bästa kostnaden för din lägenhet 55kvm städning. Än en gång tack för din feedback

Tipsa en vän om TrendPersonal Sverige Services AB