Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Jag hade inte allt för höga förväntningar med tanke på det låga priset, men de hade bättre omdömen än de dyrare alternativen så jag chansade. Flytten gick utmärkt. Från en lägenhet på 55 kvm med 60 flyttlådor till ett hus 15 minuter bort. Allt var avklarat på tre timmar. Som tur var råkade jag inte ut för några skador eller andra komplikationer. Hur sånt hanteras vore annars ett bättre mått på en flyttfirma. Kanske var det inte bara tur, flyttkillarna var försiktiga men snabba och jag hade medvetet flyttat det mesta ömtåliga i förväg vilket sparade tid under flytten och reducerade risken för komplikationer. Men det fanns fortfarande gott om stora spegeldörrar och porslinsdörrar kvar som alla överlevde oskadda. Jag letade egentligen inte efter en flyttfirma som erbjöd flyttlådor, men det råkade ingå här och det var verkligen ett stort plus. Jag hade själv en mix av billigare 3-lagers rustalådor och dyrare 5-lagers bauhauslådor. Men lådorna från Express Flyttning var överlägset bäst. Större och tåligare än alla mina lådor, och så skönt att kunna lämna tillbaks dem efteråt och slippa sälja/slänga/förvara dem.

Svar från Express Flyttning Sweden AB
Hej, Tack för ditt omdöme :) Mvh, Express Flyttning Sweden AB