Vi blev jättenöjda med badrummet! Bättre än vi hade förväntat oss till och med. Amar som var arbetsledare är så trevlig och proffsig och fixade allt efter våra önskemål. Dom blev klara på drygt tre veckor, jobbade på både vardagar och helger. Det var lite småfix kvar som behövde åtgärdas när dom var klara, men det har dom kommit och gjort omgående i princip. Priset stämde bra överens med offerten, och vissa förslag som vi kom med under arbetets gång fixade gubbarna utan problem. Det enda som vi kan ha som förbättringspunkt är dialogen. Det tog ett tag från mötet med Magnus till att vi fick en offert, vi fick maila och påminna till slut. Det hände även att dom stängde av vattnet utan att meddela oss (vi fick en tillfällig varmvattenberedare men den kunde vara urkopplad ett par dagar i rad ibland utan att vi fick någon förvarning). Men det är verkligen det enda som vi kan tycka är en förbättringspunkt, annars är vi supernöjda som sagt! Kan varmt rekommendera Badrumsspecialisten om ni vill få ett riktigt fint badrum med lyxkänsla!
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB Bekräftad företagssida