Witt Städ & Hemservice går inte att jämföra med någon tidigare städfirma vi anlitat. Nu har vi varit kunder i många år och är fortfarande lika nöjda med att ha hittat en städfirma som menar allvar med löftet att ta hand om vårt hem. Det är en sådan lyx att någon har en helhetskoll och ser det där extra som behöver göras eller som bara ger en extra guldkant - utan att ens behöva be om det själv. Sheni som nu tar hand om vårt hem håller koll och verkar sätta en ära i att leverera extra finish innan vi själva tänkt tanken. Det är inte bara välstädat och fräscht. Vi kommer hem till putsade silverbestick, städade besticklådor, nya stearinljus när vi missar att ta ut gamla stumpar. Med mera, med mera. Nästan alltid något extra utöver den veckomässiga städrutinen. Även vikarier och tidigare städansvariga har vi varit mycket nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Witt för dig som har höga krav på hemservice och som kanske tror att ni inte kan begära det. Det kan ni visst! Det vet vi.
Skrev om Witt städ & hemservice i Stockholm AB Bekräftad företagssida
Svar från Witt städ & hemservice i Stockholm AB
Vilket fantastiskt omdöme Åsa! Wow! TACK!!! Det är precis det här vi jobbar stenhårt för att våra kunder ska få uppleva. Vi är så lyckliga att ni är så nöjda med oss! Vi hoppas få fortsätta jobba hos er i många, många år till. Och Sheni trivs så väldigt bra hos er! Varmt, varmt tack Åsa (och Micke)!!!!