Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Flyttkalle A
Skrev om Pick Up Storage

Om du kommer själv ( med 1-2 bilar) till förrådet så kanske allt funkar bra. Vi fick vänta på vår tur i flera timmar och det krockade hela vår dagens schema och leveranser. Det har kostat oss flera tusen kronor i form av kund rabatter och onödiga personal kostnader. Kommer tyvärr inte använda oss av denna lagring tjänst. Dock trevliga.

Svar från Pick Up Storage
Hej Flyttkalle, Vi beklagar att er första upplevelse inte motsvarade era förväntningar. Vi vill gärna ta tillfället i akt att förklara vår situation. När ni anlände tidigt på morgonen utan förvarning var vi tvungna att prioritera de kunder som hade bokat sina tider i förväg. Vi har tydligt kommunicerat våra regler, öppettider och den föreskrivna processen i det hyresavtal som skickades till er den 24/8. Vi är inte en typisk Self Storage-anläggning, vilket ni redan är medvetna om, och våra förråd kräver att vi använder truckar för att ta fram dem. Därför är det av största vikt att in- och utlämningar bokas i förväg. Det är svårt för oss att tro att ni fick denna bokning samma morgon som ni kom hit, och det borde ha funnits möjlighet för er att planera och meddela oss detta en eller två dagar i förväg. Om ni hade meddelat oss i förväg om ert behov hade vi givetvis gjort vårt bästa för att hitta en lämplig lösning. Vi har ett gott samarbete med flera pålitliga flyttfirmor som följer kontrakt, regler och visar förståelse om de glömmer att boka i förväg. De är vanligtvis tacksamma när vi kan hjälpa dem i sådana situationer. Det här tillhör ovanligheterna.

Tipsa en vän om Pick Up Storage