Flyttade för något år sedan men hade inte tid för ett omdöme förrän nu. Hade beställt flytthjälp som skulle bestå av två man och en flyttbil. Det kom tre gubbar och två bilar, så att man kunde ta allt på en gång. Gubbarna, i 30-40 -års ålder, hade svenska som modersmål, så det var inga problem med att kommunicera. Ärligt talat behövdes det inte någon kommunikation för de visste exakt vad de sysslade med och hade med sig allt som behövdes. Det enda som jag gjorde under hela flytten var att låsa upp olika utrymmen och koppla ur en tvättmaskin, för de fick inte befatta sig med elektriska apparater. Jag har flyttat ett antal gånger under mitt liv, så jag har något att jämföra med. Den flytten var det den mest smärtfria flytten någonsin. Om den här flyttfirman håller i fortsättningen samma kvalitet, kommer jag att anlita dem under resten av mitt liv.
Skrev om A-J Express Service
Svar från A-J Express Service
Tack Adam för era ord om oss. Vi är glada över att du valde att flytta med oss, samt dina vackra ord om oss och vår duktiga personal. Vi aldrig konkurrerat med priset men däremot med kvalité och vi får dagligen beröm för vårt sätt att arbeta och vår personal där samtliga pratar svenska och har erfarenhet utav flytt och transport. Vi önskar både dig och alla dina vänner välkommen till oss om ni behöver flytthjälp och uppge ert ordernr som ni finner i högra hörnet så får era vänner en liten rabatt på sitt flyttjobb.. PS! Gilla oss gärna på Instagram under namnet flyttfirmor, där kan ni delta i tävlingar och se bilder på vårt dagliga arbete. Välkommen till oss på A-J Express-Service AB er lokala flyttfirma. MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR Vi på A-J Express-Service En flyttfirma att lita på.