Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Tommi Samuli Jokela .
Skrev om Andrés Måleri Bekräftad företagssida

Köpte fönsterrenovation för vårt 70-talshus med träfönster (slipping, grundning där behövdes, omkittning och två färgstrykningar). Arbetet gjordes väldigt proffsigt och började vid tidspunkt vi hade kommit överens om. Dessutom blev det klart snabbare än vi förväntat oss, efter två och halv dagar var det klart. Trevligt bemötande av projektledare, arbetsledare och hantverkare som var väldigt effektiva och inte bara höll sig till miniminivå som egentligen stod på offerten utan gjorde lite extra effort för att vi skulle bli nöjda (vi blev glada att märka att vi också hade fått oljning av handtagen och målning runt fönstrena på utsidan). Sedan höll de allt så rent som möjligt under arbetet. Och till sist så var priset bra också och man fick fem års garanti. Skulle rekommendera!

Svar från Andrés Måleri
Tack för att vi fick utföra fönsterunderhåll hor Er. Extra kul att höra att våra projektledare och hantverkare gör ett bra jobb och i detta fallet vår projektledare David och vår arbetsledande målare för fönster som har varit Janis.

Tipsa en vän om Andrés Måleri