Reco logotype För företag

Reco logotype
Anna H
Anna H
Skrev om Badrumsrenoverarna Bekräftad företagssida

Efter att ha försökt få offerter från flera företag som visade noll intresse av vårat lilla badrum från 1987 så träffade jag Jerry från Badrumsrenoverarna. Jag kände direkt att det här var rätt person och firma för jobbet och offert fick vi inom 1-2 veckor! Tydlig kommunikation och ett genuint intresse av att förstå sin kunds önskemål. Jerry kom flera gånger och tittade, bedömde och gav råd vilket kändes otroligt tryggt. Sen när Gunnar äntrade scenen och satte igång så gick allting väldigt fort och smidigt! Metodiskt och grundligt tog han sig an allt vad vårat knepiga badrum bjöd på. Gunnar blev vår klippa och med sin "allt går"-inställning så var det ett nöje att få bjuda på en kaffekopp när han kom om dagarna! Idag är vår "tidskapsel från 1987" borta och istället kan vi njuta av ett enormt fint badrum! Vi kan varmt och helhjärtat rekommendera Badrumsrenoverarna till alla som vill få en proffsigt utförd renovering! Mvh/ Anna

Svar från Badrumsrenoverarna
Tack Anna för de fina orden. Gunnar och jag har varit väldigt nöjda att få samarbeta med er. Med bra kommunikation går utförandet alltid lätt och säkert. Jerry

Tipsa en vän om Badrumsrenoverarna