Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Johan Tobias H

Mycket dåligt från start och till idag.. slutet vet vi inget om än så länge.. Vi behövde en ny luft/vattenvärmepump,så vi tog kontakt med 4 installatörer. Tyvärr valde vi SÅ VVS och energi. De gav ett positivt intryckt och de påstod även att de snabbt kunde leverera en pump. Problemet började direkt, när vi hade bestämt oss för dem, hade de ingen pump som de kunde installera åt oss. Installationen drog ut minst 2 månader senare än de hade lovat. När Installationen äntligen blev av verkade det fungera bra, vilket egentligen är en självklarhet! Men efter cirka 1-2 månader efter Installationen började pumpen att ge felkoder och vi behövde starta om den gång på gång på gång. Vi kontaktade då SÅ VVS och bad om hjälp. Svaret vi fick efter många försök var att vi kunde prova att rensa smutsfiltret. Vi fick själva söka efter information på Internet hur detta skulle gå till eftersom vi inte fick någon som helst hjälp! Självklart gjorde vi detta, men detta har inte alls löst problemet med pumpen! Vi får cirka 5-6 gånger om dagen själva nollställa pumpen eftersom den fortfarande ger felkoder. Ska det verkligen vara så? Vi har betalat dyrt för detta, och med facit i hand hade vi ALDRIG anlitat SÅ VVS!!! VÄLJ HELT KLART EN ANNAN INSTALLATÖR!!!

Tipsa en vän om SÅ VVS & Energi AB Thermia