Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Jag beställde både flytt och flyttstäd av A-J Express och är mycket nöjd med resultatet! De är snabba, trevliga, lösningsfokuserade och noggranna. Jag rekommenderar dem varmt!

Svar från A-J Express Service
Tack Maja för era ord om oss. Vi är glada över att du valde att flytta med oss, samt dina vackra ord om oss och vår duktiga personal. Vi aldrig konkurrerat med priset men däremot med kvalité och vi får dagligen beröm för vårt sätt att arbeta och vår personal där samtliga pratar svenska och har erfarenhet utav flytt och transport. Vi önskar både dig och alla dina vänner välkommen till oss om ni behöver flytthjälp och uppge ert ordernr som ni finner i högra hörnet så får era vänner en liten rabatt på sitt flyttjobb.. PS! Gilla oss gärna på Instagram under namnet flyttfirmor, där kan ni delta i tävlingar och se bilder på vårt dagliga arbete. Välkommen till oss på A-J Express-Service AB er lokala flyttfirma. MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR Vi på A-J Express-Service En flyttfirma att lita på. A-J Express Service

Tipsa en vän om A-J Express Service