Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Erika F
Skrev om Dryft Bekräftad företagssida

Vi hade firman hos oss för ett badrum och en gästtoalett. Badrummen ovanvåningen gjordes först, där la man rören i golvet fel så toan hamnade alldeles för nära duschen och fick sättas på snedden för att ens få plats. Fogarna var inte så vackra så de fick komma tillbaka och göra om. Det är även missat fog mellan två plattor på golvet i duschen. Även taket lämnade de märken i, troligen efter att duschväggen installerades. De borrade ner genom golvet och satte skruv i taket på gästtoan, våningen under. Därav kom vi överens att de skulle göra om den toan också till ett bra pris. Vi kom överens om att möblemanget skulle vara detsamma som i badrummet för att matcha, dock beställde de in helt fel spegel och satte upp. 2 månader senare, fakturorna betalda och vi har fortfarande inte fått rätt spegel. Får inte tag i ledaren för jobbet så får inga svar heller. Interna kommunikationen inte så bra, en kunde säga att en sak var möjlig att ordna men när personen som skulle ordna var på plats så var det inte alls möjligt. Dessutom kunde någon ringa mitt på dagen och säga att de stod i vårt badrum för att fixa en sak men ingen hade sagt att de skulle komma och eftersom de hade nycklar så hade de gått in. Trevliga arbetare, men mycket stök kring projekten.. för att ha firmabilar där det står ”4,9 på Google” så borde man kunna förvänta sig ett bättre jobb.

Svar från Dryft
Hej Erika, Jag vill börja med att beklaga att ert projekt inte gått som önskat, och jag håller med om att vi brustit både i vår kommunikation ,internt och externt, samt i utförandet. Jag vill även tacka dig för att du tar dig tiden att dela med dig av din konstruktiva kritik och feedback, det uppskattas för att vi ska kunna lära oss av våra misstag och se till att detta inte upprepas igen. Jag vet att projektledaren har försökt att nå dig, och önskar att komma i kontakt med dig gällande din spegel - och om du önskar prata mer kring vad som skett så får du gärna kontakta mig på kontakt@dryft.se eller 08-641 20 20. Ser fram emot din återkoppling, och jag ber åter igen om ursäkt för er upplevelse! Önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år! Josefine från Dryft

Tipsa en vän om Dryft