Vi anlitade Christian som besiktningsman för vår nyproducerade bostad och kunde inte vara mer nöjda med det beslutet. Från början till slut har Christian visat en exceptionell professionalism och kompetens som verkligen gjort skillnad för oss. Hans förmåga att noggrant granska och analysera alla aspekter av bostaden har verkligen hjälpt oss. Han gav oss detaljerade och klara förklaringar som gjorde det enkelt för oss att förstå de tekniska aspekterna av besiktningen. Hans rapport var både grundlig och lättfattlig, vilket var ovärderligt för oss. Dessutom uppskattade vi verkligen Christians engagemang och tillmötesgående sätt. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gick ofta utöver det som förväntades för att se till att vi kände oss trygga och välinformerade. Vi är tacksamma för den höga kvaliteten på service som Christian tillhandahållit. Han är inte bara en expert inom sitt område, utan också en person som verkligen bryr sig om sina klients bästa intressen. Vi rekommenderar Christian varmt till alla som behöver en kvalificerad och pålitlig besiktningsman.
Skrev om BBSAB