Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Axel I
Skrev om M5 BYGG AB Bekräftad företagssida

Totalrenovering av lägenhet inklusive flytt av kök, helt ny gäst-wc och renovering av badrum. Närvarande från offertlämning till genomförande. Gav goda råd och var bollplank vid funderingar. Tydliga med vilka förväntningar de hade på oss och vilka förväntningar vi kunde ha på dem. Jättefin känsla för detaljer i genomförandet. Vi är supernöjda med M5 Bygg, de vi haft mest kontakt med, Christian, Slawek, Lukas och David. Vi kommer att rekommendera dem till alla som går i renoveringstankar!

Svar från M5 BYGG AB
Hej Axel, Tack så mycket för det otroligt fina omdömet! Det är alltid roligt att få vara en del av så omfattande projekt, och vi är glada att ni kände er väl omhändertagna från start till mål. Ert positiva omdöme om vårt team – Christian, Slawek, Lukas och David – värmer verkligen, och vi uppskattar att ni lyfter fram vår noggrannhet med detaljer. Det betyder mycket att ni vill rekommendera oss vidare. Tack för förtroendet och för att ni valde M5 Bygg! Med vänliga hälsningar, Alla på M5 Bygg AB

Tipsa en vän om M5 BYGG AB