Jag beställde 3 st resept belagda mediciner på Apotea. Alla skulle finnas 10st. i lager enligt datorn. Eftersom det var mitt i månaden så borde inte transporten vara några problem. Så jag genomförde köpet. Jag kollade noga vid varje beställning att varan fanns. Jag betalade och dom drog mina pengar. Dagen efter skulle jag se om det kommit upp någon leveransdag i Postnordappen. Till min förvåning så var en av medicinerna restnoterad och skulle komma in om 1 - 2 dagar. Okej eftersom jag har svårt att gå ut så tänkte jag det fungerar för mej jag hade fortfarande några dagar kvar av medicinerna hemma, detta var en måndag. På torsdag är det fortfarande ingen ändring i min dator av paketet. så jag beslutar mej för att ringa till kundtjänst på Apotea. Jag ringde dom kl 9.55 på torsdag. Hon jag fick prata med sa först att jag skulle få det på måndag nästa vecka. jag förklarade att det var mina recept belagda mediciner och att jag behövde dessa. Det var 2st blodtrycksmediciner och en blodförtunnande och nu var dom slut. Medicinerna fanns och hon kunde lösa det genom att ändra leverantör. BEST skulle leverera på dörr dagen efter, fredag, mellan kl 17 - 22. Eftersom jag inte kan gå ut själv så accepterade jag det. Klockan 13.14 Dagen efter får jag ett SMS från Best där dom skriver att " dom kan inte leverera paketet idag och att dom återkommer om ny leveransdag ".Jag ringer upp Apotea igen kl 13.16 och förklarar att jag inte får mina mediciner idag. och hon fösvinner för att tala med sin chef. När hon kom tillbaka fick jag veta Apotea hade levererat paketert till Best så jag får ingen utdelning idag,i bästa fall kan jag få det på måndag nästa vecka. Där står jag nu utan mina livsviktiga mediciner. Ja jag kunde hävt köpet, men det var inget alternativ för mej. Jag kan inte ta mej till apoteket och har ingen som kunde komma och handla för mej denna helg. Eftersom man inte kan lita på det antal av en medicin som Apotea skriver att dom har. Så är frågan kan man köpe recept belagda mediciner av Apotea? Jag har råkat ut för detta tidigare. Men jag är inte 100 på att jag kollade antalet innan jag beställde. Därför gör jag alltid det nu och därför vet jag att det stod att dom fanns när jag beställde. Risken är överhängande att du blir utan din receptbelagda medicin i 1 vecka eller 2 om du köper från Apotea. Bara dom får sälja så skiter dom i dej!!!
Skrev om Apotea.se