Bästa hantverkarupplevelsen på många år. Resan från offert till färdigt tak var föredömlig. Företaget erbjöd väldigt tydlig offert där det var specat ecakt vilket material man använde, timmar och eventuella kostnader vid tilläggsarbete. Inför byggstart var kommunikationen tydlig kring datum,. vilket var trevligt när det är en arbete som är så väderberoende. Under arbetets gång var det löpande uppdateringar och dialog. Det var adrig någon tvekan om vad som hände eller status på taket. För mig var det otroligt viktigt att både ställningsbyggarna och takarbetarna jobbade på ett bra sätt med säkerhet. Jag vill inte att någon skadar sig på min fastighet och säkerhetsarbetet bland de inblandade var föredömligt. Själva slutresultatet var extremt bra. Det blev som en helt ny byggnad. Plåtarbeten och anpassningar efter mitt taks förutsättningar skedde på ett ytterst proffsigt sätt. Precis i tid inför en av de mer snörika inledningarna på vintern var det väldigt trevligt med tätt tak. Stort tack till Björn och hans kollegora
Skrev om BM Villatak & Måleri AB Verifierat företag
Svar från BM Villatak & Måleri AB
Vi vill både tacka dig Sebastian för förtroendet och det fina omdömet som du skrivit, uppskattas verkligen!!😅