Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Marja-Liisa S

Jag har hela ansökningsprocessen möts med respekt, förståelse, profsigt, uppmuntrade, posivitet och påläst min Cv med kundskap och erfarhet. Jag önskade att jag skulle få jobbet och även min Konsultchef Vera Wallentin var hoppfullt att jag skulle få jobbet. Jag tror helt hållet att det är Veras tjänst att jag fick jobbet. Hon är så duktig, glad och fantastiskt konsultchef. Jag kommer sakna henne. Jag ansökte en ledigt tjänst som ekonomiassistent 2 månader, så skulle vara konsult den tiden när hade sjukskrivningen. Jag har nu skivit antällningsavtal 6 månader som vikarie. Jag ger 10 poing av 10 till Vera Wallentin, ni har jättebra tillgång att arbetssöknade få jobb, tack för henne.

Svar från Avanzera AB
Tack Marja-Liisa för din fina beskrivning av rekryteringsprocessen och vi på Avanzera tillsammans med Vera blev förstås varma inombords av din resa. Vi önskar dig all lycka till som anställd hos vår kund och man vet aldrig vad som händer längre fram men varmt välkommen tillbaka. Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Tipsa en vän om Konsulter & Utrekryterade