Jag köpte en begagnad bil av Fordonshuset i slutet av februari 2024. Jag fick redan när jag kom och tittade/provkörde bilen ett mycket fint och seriöst bemötande. När jag genomförde köpet så kände jag mig 100 procent trygg. Vid min första långresa i kallt väder så upptäckte jag att värmen i bilen inte fungerade som den skulle. Jag kontaktade Fordonshuset som omedelbart ordnande tid i deras verkstad och försåg mig med en lånebil. Det visade sig dock att problemet bara kunde åtgärdas med ett specialverktyg som Fordonshusets verkstad inte hade tillgång till. Fordonshuset ordnade då tid på märkesverkstad för åtgärd. Tyvärr uppstod ytterligare problem kopplade till kylsystemet efter åtgärd hos märkesverkstaden vilket resulterade i bärgning av bilen till märkesverkstad i annan stad (där jag befann mig). Fordonshuset ordnade med allt - bärgningen - hyrbil. Inte heller denna märkesverkstad lyckades vid första försöket fixa problemet vilket resulterade i ny bärgning. Jag kontaktade på nytt Fordonshuset som omedelbart hjälpte till. De erbjöd sig också att både ersätta mig för alla extrakostnader som jag fick (parkeringskostnader för ej möjligt att nyttja boendeparkering med låne/hyrbil) och att köpa tillbaka bilen av mig för samma summa jag betalt för den om jag kände att jag inte längre ville ha bilen. Då det i slutändan visade sig att felet berodde på en felaktig reservdel - vilket i slutändan upptäcktes - och bilen i övrigt är en pärla så bestämde jag mig för att behålla bilen. Summa summarum: Jag vill rikta en stor eloge till David och Rickard samt Fordonshusets ägare Bertan Camuz för fantastiskt bemötande och fantastisk servicekänsla. Jag blev mycket stressad när bilen började krångla men de ställde upp till 100 procent hela tiden - vad mer kan man önska sig. Nästa gång jag byter bil så är Fordonshuset mitt absoluta förstahandsval! //Per-Anders Sunesson
Skrev om Fordonshuset Sweden AB Bekräftad företagssida