Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Jag hörde av mig till Carolas Hemservice för att få hjälp med vårt badrum som var rent utsagt katastrof, och de tog inte bara på sig jobbet (det verkar som att andra firmor inte tar på sig att göra storstäd i enstaka rum), utan gjorde också ett helt otroligt jobb! Jag visste inte hur höga förväntningar jag skulle kunna ha då jag nästan kände att det var värt att stänga dörren och flytta för att smutsen och möglet i fogarna löpt amok långt utanför min kontroll, men det kändes som helt nyrenoverat efteråt! Vi fick en kille som var extremt proffsig och grundlig, varenda millimeter var renskrubbad. Jag fattar inte ens hur det var möjligt? Det ingick även ett nytt vattenlås till golvbrunnen i priset, och då de inte hade min sort (den var tydligen dyrare än de vanliga också tror jag) så såg de till att få tag i en och skickade den till mig i efterhand. Guldservice helt enkelt Finns inte en chans att jag kommer leta efter nån annan om jag ska hitta flyttstäd i framtiden, Carolas har verkligen hela mitt förtroende för att klara vad som helst efter den här strapatsen. Jag är så tacksam!

Tipsa en vän om Carolas Hem & Företagsservice AB