Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
David L
Skrev om Easytryck

Absolut sämsta jag varit med om! Vi beställer en banderoll med extra plus leverans (3-5 dagar) Vi behövde den inom 10 dagar. 15 dagar senare och den är fortfarande inte framme... Skojare som förstörde ordentligt förr oss!!! AKTA ER!

Svar från Easytryck
Hej David! Vi förstår din reaktion helt och hållet och håller med om att det är bedrövligt att banderollen inte hunnit levererats i tid. Vi har väldigt hög leveranssäkerhet, så det är extra beklagligt att förseningen skett just när produkten är till ett specifikt evenemang med kort deadline. Jag försäkrar dig om att vi inte är några skojare, utan att vi gjort allt i vår makt för att lösa detta på bästa sätt. Vår kollega som hanterat din order har försökt nå dig flera gånger utan framgång, men vill gärna prata med dig för att förklara situationen och se hur vi på bästa sätt kan kompensera er för detta. Jag ber återigen om ursäkt, och hoppas att vi ändå får en ny chans i framtiden för att bevisa att vi faktiskt är riktigt bra på det vi gör.

Tipsa en vän om Easytryck