Lämnade uppgifter om hur mycket som skulle flyttas. Har flyttat samma saker tidigare och då räckte lätt lastbil. NDD FLYTT personal packade osymetriskt lyssnade inte på vad flyttbolaget skulle flytta utan tog till & med tomma lådor utan innehåll som jag själv skulle packa och köra i min bil senare. Kastade in saker i lastbilen hullet om buller. Lika vid inlastning i nya bostaden så var flyttlasset mer eller mindre inkastade på varandra i en hög i nya bostaden. Flera saker har gått sönder. 2 dag innan flytten så avbokade NDD flyttstäd. Och hade ingen personal sa chefen. Jag har blivit lovad återbetalning men får inga pengar åter trotts att de lovat att deras ekonomi ska återbetala till mig. Nu svarar de inte längre och innan de slutade svara eller lägga på vid samtal så lägger de.bara på i örat och säger att *Eric*chefen inte har detta nummer längre.. Gå via kronofogden och ansök om att få pengar åter och gå in på konsumentverkets hemsida och lämna uppgifter hur oseriösa detta företag är.
Skrev om NDD Flytt & Städ AB