Då vårt badrum, på grund av en vattenskada, behövde renoveras helt och hållet letade vi efter en firma som kunde ta ansvar över hela projektet. Vi kom då i kontakt med Liljeholmens Måleri och valet föll direkt på dem. Redan från första kontakt var de tillmötesgående, förstod snabbt vad vi behövde hjälp med och var mycket flexibla med byggstart. Under projektets gång var det väldigt en smidig och lösningsorienterad kommunikation i form av en gruppchat, med alla inblandade hantverkare, via WhatsApp som underlättade dialogen väldigt mycket. Väldigt trevligt och professionellt bemötande från alla, och som kund kände man sig väl omhändertagen och hade verkligen utrymme att kunna ställa alla frågor som dök upp hos en. Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och vi vill verkligen lyfta fram det rakt igenom högkvalitativa arbete Liljeholmens Måleri har genomfört i vårt badrum. Skull inte tveka en sekund att anlita dem igen. Vi rekommenderar varmt Liljeholmens Måleri.
Skrev om Liljeholmens Måleri AB Bekräftad företagssida
Svar från Liljeholmens Måleri AB
Hej Peter!
Tack snälla för det fina omdömet. Vi är tacksamma för att ni lagt er tillit i våra händer för att genomföra denna badrumsrenovering i Stockholm. Hoppas att vi hörs igen i framtiden, på återseende. Med vänliga hälsningar, Liljeholmens Måleri AB