Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Karolin L
Skrev om Trädidéer Bygg Nyköping AB Verifierat företag

Mindaugas och hans team är fantastiska. Stort som smått fixas. Snabbt och effektivt. Pålitlighet och tillit och skicklighet är ord som väl beskriver Mindaugas. En enorm förmåga att lösa problem, med glädje och stor kunskap och god kommunikation. Jag har kunnat förklara mitt behov och sedan har allt flutit på av sig själv. Jag har inte behövt bevaka, följa upp eller påminna om någonting. Lösningarna är klockrena och snyggt och estetiskt gjort. Företaget har bytt en fuktskadad och insekts angripen fasad i mitt 200 år gamla torp, bytt och handsnickrat och anpassat nya timmerstockar in i byggnaden, murat och byggt ny grund, byggt ut ett förråd och lagt tak, takrännor, dränering runt huset, byggt och stöpt plint till grindar, byggt ny veranda, samt slipat köksbänk, byggt hyllor i förråd och hjälp till med att byta blandare och förbättra silikon och byta ut silikon i badrummet. Mycket rimliga priser och högt tempo och effektivitet gör att allting blivit klart fort. Mindaugas dokumenterar och skickar bilder och jag har följt med i processen på distans. Det finns ingenting denna man inte kan göra. Det utförda arbetet levde mycket väl upp och översteg min förväntan. Missa inte att anlita denna hantverkare!!

Tipsa en vän om Trädidéer Bygg Nyköping AB