Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Tobias Johan Krister C

När jaktintresset började ta fart och det var dags att leta efter en kurs så väcktes en oro då jag saknade tidigare erfarenhet inom både jakt och vapen. Den oron blev som bortblåst när jag hamnade hos RHS med Blago som instruktör. Han anpassade kursen efter varje persons erfarenhet och inlärningsförmåga. Man märkte direkt att Blago var oerhört kunnig och att han hade bred kunskap inom allt som rör jakt - något som kändes betryggande för mig. Allt man behöver för att få sin jägarexamen får man i denna kurs (vapenhantering, skytte, teori och allt annat som rör jakt). En stor bonus var RHS egna app där man kunde öva på teorin genom att göra delprov. Detta hjälpte verkligen för att kunna klara det slutgiltiga teoriprovet. Nu har jag äntligen min jägarexamen i handen! Jag vill tacka RHS och Blago för all hjälp under kursen. Alla (kanske något dumma ibland) frågor som du alltid kunde ge svar på under kursens gång. Och framförallt ett stort tack för all övning och lärdom som gjorde mig till en vettig skytt. Går ni i tankarna på att ta en jägarkurs, vänta inte längre. In och boka kursen: https://www.royalhuntingsweden.com/

Tipsa en vän om Royal Hunting Sweden