Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Micaela B
Köpte ett hus med hjälp av Frida Eriksson, en del av Fastighetsbyrån Tierp

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren? Vi har träffat Frida under flera visningar och vi har alltid känt att huset mäter inte upp till våra förväntningar men Frida är alltid så professionell, glad och inte sådär påstridig men ändå visar att hon finns där om man behöver henne. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? Det som ovan. Man vill ha en som är positiv och glad men inte så det känns påklistrat. Är realist och inte är där bara för att sälja utan är där både för säljaren men även de potentiella köparna. Hjälper till att skapa visioner men ändå inte så det blir styrt. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid köpet av din bostad på Tibyvägen 12. Det kändes som att hon visste och kände på sig att det här är ett hus för er. Vi har kollat på många fastigheter men vi har inte känt wow det här är den som är det hus vi har väntat på. Och det kändes som att Frida kände samma sak för oss. Så vi är super nöjda hon har varit informativ och lugn. Jag som är så stressad när det kommer till pengar och stora beslut kände mig otrolig trygg med Frida. Och det är jag tacksam för. Så vi vill verkligen tacka Frida för allt stöd och för att hon hjälpte oss att hitta vårt drömhem.

Örbyhus

Tipsa en vän om Frida Eriksson