Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Helge N
Skrev om Reko SolEL AB Verifierat företag

Trevliga killar som jobbade väldigt bra. Vi ville ha våra solceller på marken och var inte hemma när stativet ställdes upp på det sätt som vi hade önskat. P g a ett missförstånd så blev det inte helt bra. De erbjöd sig då att flytta om ett stativ vilket inte var helt enkelt. De fick verkligen kämpa. En stor eloge för det jobbet! De handgrävde ett långt dike för kabeln vilket gjorde att det blev minimal påverkan på trädgården som hade påverkats mer om de hade tagit dit en maskin. Också det imponerande. Det som gör att jag inte vill ge full pott har att göra med vad som hänt efter att installationen var klar. Det visade sig att Sungrows applikation för att styra anläggningen var svåranvänd, vilket förstås inte är RekoSolEls fel men jag har fått tjata för att få hjälp med inställningar. Och inte heller RekoSolEl har lyckats göra de inställningar som jag har önskat. Jag har också påminna om dokumentation om anläggningen ett flertal gånger innan jag fick den. Så mest ros men lite ris

Svar från Reko SolEL AB
Hej Helge, Vi tackar för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Jättekul att du är nöjd med vårt arbete. Lite synd att appen inte går att ställa in på det sättet. Om Sungrow fixar det så ställer vi givetvis in det direkt. Vänliga hälsningar Reko SolEL

Tipsa en vän om Reko SolEL AB