Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Anders Ö
Skrev om Andrés Måleri AB Bekräftad företagssida

Efter 20år var det dags att måla fasad och få bort all svartmögel från det vita. Fick 6 rekommendationer och därefter offerter. Valde Andrés. Inte billigast men väl prisvärd. Den personliga kontakten med André, offertens struktur/innehåll och Reco omdömen blev avgörande. På önskat datum dök de upp!!! Team Naser med Nadjo, Zuri och Bojar. Pratar bra svenska så inga kommunikationsproblem. Dagen efter skohornade vi in en skylift på tomten och så drog det igång på allvar. Fasad och allt vitmålat samt fönster utsida. 2-4 personer på plats dagligen. Hela team Naser förtjänar en riktigt stor eloge. Supertrevliga, professionella/duktiga, snabba och noggranna. Vissa dagar arbetade de 8:00-20:00. Då lagade jag såklart extra mycket middagsmat så team Naser också fick. På 6,5 dagar var allt klart. Typ halva tiden av vad jag förväntade mig och jag och min hustru är jättenöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Andrés Måleri och Team Naser. Ställer också gärna upp som referens, muntligen och/eller visning.

Svar från Andrés Måleri AB
Hej Anders, Vad kul att ni blivit så nöjda och stort tack för en fin feedback! Tack för ett gott samarbete!

Tipsa en vän om Andrés Måleri AB