Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Christina K
Sålde ett hus med hjälp av Camilla Schilcher, en del av Fastighetsbyrån Tierp

Camilla Schilcher har från vår första kontakt känts trygg och pålitlig. Hon förstod att vi behövde tid för att växa in i vårt beslut och har aldrig ”föst” oss framför sig för att få ett avslut på affären. Vi har i stället gått jämna steg med varann. När vi så kom till en punkt där det blev visning höll hon oss direkt informerade om hur intresserade besökarna verkade vara och återkopplade också direkt till oss när hon senare hört sig för hur intresserade de var. När så ett par hade bestämt sig för att de ville köpa vårt hus lotsade hon oss alla, köpare och säljare, lugnt och tydligt igenom kontraktet, berättade vad som gällde, vad som hände när och vad som ålåg oss oss säljare och våra köpare. Hon var angelägen om att både de och vi skulle vara nöjda. Camilla Schilcher är en mycket professionell och redig person, någon att luta sig mot när man ska ta ett svårt beslut, som handlar om både känslor och pengar.

Lantligt Söder Om Tierp

Tipsa en vän om Camilla Schilcher