Vårt villatak från -72 skulle läggas om. Undersökte kritiskt marknaden och tog in tre offerter, men beslutade oss därefter att lägga ordern till BM, trots en väntetid på 10 månader. Det visade sig vara värt att vänta tills BM hade tid för oss. Trots en del missuppfattningar om färgval på taktegel och måleri, så löste det sig på bästa vis genom kommunikationen vi hade med den trevlige arbetsledaren (Björn), som vi dagligen hade kontakt med både personligen och per telefon. Vi beslutade oss för att behålla våra takrännor och ventilationshuvar av koppar, vilket krävde extra arbete av de duktiga takbyggarna. Tilläggas bör att även undertak, fönster och terrassdörrar har renoverats och målats till full belåtenhet. Under byggtiden om ca 3 veckor arbetade takbyggarna oförtrutet på trots regnskurar och tidvis stekande sol. Vi är helt nöjda med resultatet och kan helhjärtat rekommendera BM TAK & MÅLERI till alla som har stora krav på utfört arbete.
Skrev om BM Villatak & Måleri AB Verifierat företag
Svar från BM Villatak & Måleri AB
Tusen tack för det fina omdömet, det väldigt fina samarbetet vi hade men naturligtvis främst för ert förtroende.
Vi är väldigt glada att höra att ni blev så nöjda 😅