Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Jon Anders D
Skrev om Postnord AB Ej verifierat företag

Fruktansvärt dåligt. Hade detta varit ett företag som alla andra så hade de fått lägga ner för länge sedan. Skrämmande att de får hålla på. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levereras hem för 24h sedan. Kundtjänst har ingen aning om var paketet är. När jag bråkat med personen som sitter på kundtjänst i en halvtimme så får han ur sig att paketet vist hade gått sönder och det paketeras om, därför är det försenat. Då frågar jag hur de tänker kompensera mig för detta. Men det är inget som han kunde hjälpa mig med. Man har inte gett mig någon information överhuvudtaget om var mitt paket är eller när det kan tänkas levereras. Och Inte ringa upp mig eller buda ut mitt paket för att deras rutiner brustit. Man är helt maktlös inför detta företag. De tar inget ansvar för sina egna brister och fel, de verkar inte vara intresserade av det heller. Att de får hålla på så här gång efter gång gör mig ledsen. Hemleverans verkar inte funka överhuvudtaget med PostNord. Det slutar alltid med att man får åka ut till en terminal och hämta sitt paket. Så stor varning för detta företag som inte sköter sina åtaganden.

Tipsa en vän om Postnord AB