Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Adam B
Skrev om Maid 2 Clean Verifierat företag

- Dålig flyttstädning - Tog sönder 2 plastkåpor till vitvaror - Urusel kommunikation I mars var vi köpare till ett hus som flyttstädades av Maid2Clean. Flyttstädningen i sig var ganska dålig, skåp hade inte torkats ur, golv var smutsiga, duschar inte rena. De kom ut två gånger för att åtgärda, en gång på säljarens anmärkningar och en gång på våra. De tog sönder två plastkåpor vid städningen. En till frysen och en till ugnen. Fryskåpan påpekades av säljaren men trots det tog det över en månad innan de lämnade den nya. Ugnskåpan har vi fortfarande inte fått ersatt, trots att de påstår att de beställt den och bara ska hämta den innan de kommer och lämnar den. Nu när jag ringer de två anställda på Maid2Clean jag har varit i kontakt med svarar ingen av dem. Inte heller svarar de på deras angivna företagsnummer. Sms svarar de inte heller på. Tråkigt med en så dålig erfarenhet att ett företag som annars verkar fått väldigt bra recensioner. Ser fram emot ägarens svar på min recension.

Svar från Maid 2 Clean
Hej Adam, Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen om du upplevt svårigheter att nå oss, men vill förtydliga att vårt telefonsystem är utformat för att samtal alltid ska besvaras. Om en person inte kan ta samtalet, kopplas det vidare automatiskt till flera andra i vårt team för att säkerställa att vi kan vara tillgängliga för våra kunder. Vi är måna om att erbjuda snabb och tillgänglig service, och vi uppskattar om du kan försöka nå oss igen så att vi kan diskutera dina synpunkter och hitta en lösning. Vänliga hälsningar, Ditt team på Maid 2 Clean Asmir Krupic

Tipsa en vän om Maid 2 Clean