Anlitade A-J för flytt från en trea till en fyra. Valde dem pga de väldigt höga betygen från recensioner. Det som skiljde dem från andra var de mycket färre låga betygen. Väldigt tydliga instruktioner på webbsidan för hur man skulle förbereda flytten på ett smidigt sätt. Uppskattades stort. Detta gjorde att förberedelsen när de väl var i lägenheten gick snabbt och de kunde sätta i gång nästan direkt. De var VÄLDIGT bra i sin kommunikation och otroligt proffsiga under hela processen. Det var en kille jag tror hette Alex som jag hade mest kontakt med som var fantastisk. Det hela var klart mycket snabbare än jag räknat med. Inte en skråma på varken möbler, golv eller väggar. Har uteslutande bara positiva saker att säga och kommer definitivt att anlita A-J igen.
Skrev om A-J Express Service
Svar från A-J Express Service
Hej Niklas
Stort tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att berömma oss på A-J Express-Service! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår flyttfirma och att vi kunde hjälpa till att göra din flytt smidig och stressfri.
På A-J Express-Service är vi stolta över att leverera en pålitlig och professionell flyttjänst som du kan lita på. Vår målsättning är alltid att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda service i toppklass och en trygg flyttupplevelse. Tack för att du valde oss som din flyttfirma!
Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen, eller om du har vänner och familj som söker en flyttfirma de kan lita på. Vi ser fram emot att få hjälpa dig och fler som du!
Vänliga hälsningar,
Joakim Håkansson