Otroligt bra och givande kurs i värdebaserad försäljning med Camilla som är otroligt kompetent, smart och inspirerande. Gick in med förväntningarna att få någon typ av struktur att följa och att plocka med mig verktyg att använda i vardagen, fick med mig det och mycket mer bl.a. många insikter och goda råd. Tidigare när jag varit på utbildning i två heldagar har jag känt mig helt slut och haft svårt att behålla koncentrationen, jag kände aldrig så under denna kurs då allt framfördes på ett tydligt och intressant sätt samt att det var många olika varierande moment där vi nästan alltid var delaktiga på olika sätt. Kan varmt rekommendera en utbildning via MINDIT med Camilla!
Svar från Mindit - The House of Sales & Leadership AB
Tack för ditt fantastiska omdöme, Elin! Vi är verkligen glada att du hade en så positiv upplevelse med kursen och med Camilla som kursledare. Det är underbart att höra att du fick både struktur, verktyg och insikter att ta med dig i ditt arbete, och att upplägget höll dig engagerad under hela kursen. Stort tack för din rekommendation, och vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig till fler utbildningar hos oss! Vänligen teamet på Mindit.