Skrev om Takproffsen i Södra Sverige Bekräftad företagssida
Tyvärr väldigt missnöjd! De kom inte när de lovade och ringde inte heller och förklarade varför de inte dök upp. Påstod att det målat 2 ggr när vi hade bevis för att de endast målat en gång. Tog betalt för nästan dubbelt så många timmar än var de i själva verket var här. Dålig återkoppling. Sara som bl a är en av dem som svarar i telefon var dessutom väldigt otrevlig när vi påpekade felen och vad som gjorde oss missnöjda. Så tyvärr inga bra recensioner från oss!
Svar från Takproffsen i Södra Sverige
Hej Elisabeth.
Det är tråkigt och höra att du är missnöjd.
Vår tvättmaskin gick sönder och killarna var stressade över det, vilket resulterade i att dom tyvärr missade att höra av sig till dig, kontoret kontaktade dig senare samma dag.
Vi har målat ditt tak 3 gånger och kom tillbaka för att måla en extra gång eftersom du inte var helt nöjd. Det är synd att du inte nämner det här..
När det gäller timmarna påpekade vi vid första mötet att det är ett fast pris ni fick, vilket ni godkände. Dessutom så har du bara räknat timmarna när killarna var på taket
Du var väldigt nöjd med Metti och Sandra som du haft kontakt med, men du nämner bara Sara som du inte var nöjd med.
Vi tog även kontakt med din granne för att dom skulle flytta bilarna så vi kunde utföra arbetet hos dig och betalade dem för det, eftersom ni inte pratade med dem.
Sist du pratade med Metti var du väldigt nöjd med resultatet, vilket du inte heller nämner något om här.
Du är välkommen att höra av dig till oss om det skulle vara något med taket framöver.
Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! ☀️