Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Stig H
Skrev om SO Solkraft AB Ej verifierat företag

Köpfas: Bra genomgång av olika alternativ för VR och solpaneler där säljaren presenterade för-och nackdelar på ett väl avvägt sätt. Vi valde att låta Institutet för Solenergikvalitet ge feedback på våra planer. De dubbelkollade alla beräkningar och detta ledde till att vi valde att sätta solpaneler på inte bara södra men också norra sidan av taket. Vi köpte också deras tjänst att de gick igenom offerterna från de två företag vi valt att gå vidare med för att vara säkra på att inget fattades eller behövde förtydligas. Installation Bra samarbete med SO Tak & Plåt som lade om vårt 40 år gamla tak med betongpannor. Nytt tak var klart en fredag. En oberoende besiktning gjordes på måndagen. Solpanelanläggningen levererades tisdag samma vecka som takbytet blev klart. Panelerna sattes upp på tisdag-onsdag. Driftsättning gjordes torsdag och fredag var anläggningen igång; veckan efter att takbytet var klart! Projektledare för takbytet och för solcellsanläggningen visade båda stort engagemang och intresse under arbetets gång och samarbetade på ett föredömligt sätt. Likaså var de lätta att kontakta och tog tag i alla frågor och önskemål vi hade. V vill vi särskilt tacka en som var otroligt skicklig och pedagogisk i att visa och förklara allt kring panelerna. Denne person var mån om både anläggningens funktionalitet och estetiska aspekter. Personen använde drönare för att visa oss hur det såg ut på taket och kunde visa oss de exakta måtten för hur panelerna placerats. Likaså drogs allt kablage mycket noggrant och estetiskt snyggt. Även elektrikern gjorde ett utmärkt arbete med koppling av kablar, uppsättning av växelriktare, smartmätare och brytare. Även han var lyhörd för våra tankar och frågor och noggrann. Han vinnlade sig också om att installationen skulle se snygg ut. Avslutningsvis lät vi Institutet för Solenergikvalitet göra en oberoende besiktning av hela anläggningen. Anmärkningar gällde t.ex. att det fattades tre skyltar och ett lock i elcentralen, en tätning i vägg runt kabeln vid genomförandet.

Tipsa en vän om SO Solkraft AB