Jag har gått International Master Makeup Artist utbildningen på Make Up Institute, och det var verkligen en ögonöppnare! Det var inte bara lärorikt utan även utmanande på ett sätt som fick mig att växa både kreativt och tekniskt. Varje dag erbjöd nya insikter inom makeup och det märktes verkligen att kursmaterialet var uppdaterat då vi gick igenom många av de senaste trenderna. Detta är något som åtminstone jag uppskattade väldigt mycket eftersom att jag känner att efter utbildningen så hade jag utöver att vara en professionell makeupartist och hårstylist - men också uppdaterad inom de senaste teknikerna och trenderna i branschen. Förutom den tekniska biten var atmosfären i skolan väldigt stöttande. Lärarna var kunniga och hjälpsamma, och klassen blev snabbt en tajt grupp där vi alla hjälpte och inspirerade varandra. Har många nya nära vänner från denna utbildning och är evigt tacksam att vi alla gick denna utbildning tillsammans! Jag rekommenderar verkligen denna utbildning för alla som vill arbeta professionellt inom makeup och förhoppningsvis så har ni samma tur som jag hade att även examinera med en massa nyfunna vänner!
Skrev om Make up institute Bekräftad företagssida