Vi anlitade Andrés måleri för en renovering av våra 4 trapphus samt vår entré. I samband med detta bytte vi också ytterdörrar i lägenheterna till säkerhetsdörrar. Jag uppfattar Andrés tjänster som prisvärda. Konkurrensmässigt vad gäller priset låg de bra till. Hantverkarna var till allra största delen mycket professionella, både snickare och målare gjorde utmärkta jobb. Vill särskilt nämna snickaren och den målare som var platsansvarig. Mycket bra personer. Golvläggarna gjorde också ett mycket kvalitativt jobb, även om det blev lite strul där med beställningarna av de golvstenar vi skulle ha vilket orsakade en försening. Enda anmärkningen vi hade och som jag vet de tog till sig är hur den löpande städningen fungerade. Var en del bilning och annat dammalstrande arbete, vilket påverkade hissarnas driftsäkerhet negativt. Projektledaren var grön i sin roll, men kom snabbt in i den och vi hade ett bra samarbete. Det som var speciellt i just vårt fall var den omfattande ÄTA-listan - var en hel del grejer som vi lade till under arbetets gång. Men även detta tycker jag fungerade bra i samarbetet med Andrés. Vad gäller förväntningarna så tycker jag det är Kvalitet, Pris och Tid som gäller. Kvaliteten är vi mycket nöjda med. Priset drog iväg - men det var vår egen förskyllan (alla tillkommande). Tid: blev en liten försening pga den sena beställningen samt att säkerhetsdörrarna levererades med fel lås, men det rättades till på ett smidigt sätt. Så kontenta: vi är nöjda med det arbete Andrés gjorde. Det blev "Value for money".
Skrev om Andrés Måleri AB Bekräftad företagssida
Svar från Andrés Måleri AB
Hej Johan.
Stort tack för er utförliga recension!
Vi blir mycket glada att höra att samarbetet med vår arbetsledare Maher och projektledare Mathias har fungerat så bra.
Maher och hans team arbetar alltid efter att vara så lösningsorienterade som möjligt.
Tack för ett gott samarbete!