Alltid blivit trevligt och korrekt bemött. ”Kunden i fokus”. Även deras medarbetare som är de som jag träffar har ett väldigt fint bemötande. Lätta att få tag på via hemsida, mail eller via sms. Korta svarstider och väldigt tillmötesgående. De första åren hade jag samma städare vilket av naturliga skäl var väldigt tryggt och bra. De senaste åren har det bytts personal oftare. Kan även se att kompetensen och erfarenheten påverkas av korta inhopp på arbetsmarknaden på grund av oro i närområdet ex. Ukraina. MEN de gör alla sitt yttersta för att det ska bli bra. Detta har jag hög acceptans för och är absolut inget klagomål!! Jag har hemstädning 1-2 ggr/månad och är mycket nöjd! Har rekommenderat Städgiganten till flera vänner, ex för flyttstädning och det har de löst trots mycket kort varsel.
Skrev om Städgiganten AB Verifierat företag
Svar från Städgiganten AB
Hej Birgitta,
Tack så mycket för din fantastiska rekommendation! Vi är glada att du alltid blivit bemött på ett trevligt och korrekt sätt, och att du känner att "kunden i fokus" genomsyrar vår service. Det gläder oss att du upplever att vår kommunikation är smidig och att våra medarbetare alltid strävar efter att ge ett fint bemötande.
Vi förstår att det har skett förändringar i personalen och att det ibland kan påverka kontinuiteten. Vi är dock tacksamma för din förståelse och att du märker hur våra medarbetare gör sitt yttersta för att leverera bra resultat.
Tack för att du rekommenderar Städgiganten till dina vänner! Vi ser fram emot att fortsätta ge dig och dem den bästa servicen. 😊✨