Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Olof B
Skrev om Björneröd Solskydd AB Verifierat företag

Vi hade en trasig bromsfunktion på vår sängkammargardin. Eftersom vi är årsrika personer klättrar vi inte längre i stege för att ta ner gardinen och ta den med till Björneröd. Två män kom från Björneröd och kom senare på dagen igen med en fungerande broms och monterade den. När jag så småningom fick en faktura noterade jag att kostnaden var fem gången så hög som vid ett tidigare tillfälle då bromsen inte fungerade. Jag ringde upp Björneröd och fick deras förklaring, som jag köpte. Men fortfarande är jag tveksam till att det behövdes två personer för insatsen! Mvh Olle Boëthius

Svar från Björneröd Solskydd AB
Hej Olof! Tack för din respons. Ibland så åker vi två man för vi har andra jobb som kräver detta innan eller efter bokade jobb och vi har en mini debitering som vi utgår efter. Jag såg att du har inte behövt att betala för kulkedjehuset som hade gått sönder så det var väl bra. Ha en fin dag. Med vänliga hälsningar Björneröd Solskydd

Tipsa en vän om Björneröd Solskydd AB