Reco logotype För företag

Reco logotype
Pernilla E
Pernilla E
Skrev om Tour Pacific Bekräftad företagssida

Vi har använt oss av Tour Pacific 2 ggr. Dels när vi bokade resa till Mauritius ifjol och dels till Maldiverna i våras. Väldigt trevligt bemötande vid bokningen och bra bollplank när vi själva hade 412 egna olika idéer vad vi ville. Bland det bästa är att allt är klart och bokat hemifrån. Bra samarbetspartners hela vägen från transfer från flygplatsen till hotellen. Väldigt proffsigt genomgående och trevligt bemötande. Vi hade väldigt höga förväntningar eftersom det är relativt dyra resor vi bokade. Men vi tycker att våra förväntningar överträffades vid båda resorna. Både Maritius och Maldiverna (Furaveri) var riktiga paradisresor med mycket avkoppling. Kul men praktisk detalj är att med resedokumenten får man en liten påse där man kan placera de badkläder man använt sista dagen så att inte allt i resväskan blir blött. Vi kan varmt rekommendera att boka resa med Tour Pacific. Ett stort tack till Anders som hjälpt oss med våra resor. Oerhört proffsig och hjälpsam. Var ska vi åka nästa gång? ;)

Svar från Tour Pacific
Hej Pernilla. Ett stort tack för din utförliga och tydliga feedback om de resor vi har fått ditt förtroende att arrangera. Ja både Mauritius och Maldiverna är ju så fina resmål, som ligger oss varmt om hjärtat. Kul du uppskattade badpåsen också. Vi hörs gärna av igen för att inspirera om nästa resmål. Varma hälsningar Anders med kollegor på Tour Pacific.

Tipsa en vän om Tour Pacific