Åsa är helt igenom professionell, positiv och förtroendeingivande som mäklare. Hon bemötte oss med saklig information och guidade oss genom uppdraget och försäljningsproceduren på ett mycket bra sätt, något vi verkligen uppskattade. Det enda jag hade önskat mera av vore en varning/flaggning för att Anticimex-besiktningens protokoll inleds med besiktningsmannens subjektiva, sammanfattande reflektioner och att därmed köparna kan avskräckas om dessa reflektioner är negativa. I vårt fall var de tyvärr just det på ett olyckligt sätt som kraftigt avvek från bedömningen av en annan byggnadsexpert som vi tillkallade. Drygt 6000 hemnetbesök och ca 10 besök på visningen var mycket uppmuntrande signaler, men att resultatet blev ett enda bud under utgångspriset (plus ett matchande grannbud på lägsta nivån, som vi visste om) kan jag inte tolka på annat sätt än att protokollets sammanfattning skrämde presumtiva köpare. I backspegeln hade det förmodligen varit bättre att köra försäljningen utan besiktning och köpa en vanlig dolda-fel-försäkring.
Sålde ett hus med hjälp av Åsa Danielsson, en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik Verifierat företag
Djura