Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Fouad H
Skrev om A Mechanics AB Bekräftad företagssida

Jag hade en fantastisk upplevelse när jag lämnade in min bil för reparation hos A Mechanics i Älta. Från det ögonblick jag kom in möttes jag av vänlig och professionell personal som tog sig tid att lyssna på mina problem med bilen. De var tydliga och informativa kring vad som behövde göras och gav mig en realistisk tidsram och offert, vilket jag verkligen uppskattade. Under hela processen höll de mig uppdaterad om hur arbetet fortskred, och de levererade precis i tid som de lovat. Bilen blev grundligt genomgången och problemen åtgärdade på ett sätt som gav mig stort förtroende för deras expertis. Dessutom märktes det att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill att man ska känna sig trygg med att lämna in sin bil hos dem. A Mechanics i Älta levererade över förväntan, och jag kommer definitivt att vända mig till dem igen nästa gång bilen behöver service eller reparation. Rekommenderar dem varmt för deras professionalism, skicklighet och utmärkta kundbemötande!

Svar från A Mechanics AB
Tack så mycket för din fina recension och rekommendation! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver service eller reparation på din bil. Med vänlig hälsning,

Tipsa en vän om A Mechanics AB