Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Carina B
Skrev om Göte Tak

Göte Tak lade om vårt eternittak till takpannor - totalentreprenad med åtgärder ner till råsponten. Slutresultatet blev fantastiskt och vi är väldigt nöjda. Detta upplevde vi: - Bra kommunikation från första kontakten till sista med arbetsledaren, som var lyhörd för våra frågor och synpunkter. - Punktliga och diskreta takläggare med hög arbetsmoral som utförde arbetet med stor kunnighet och noggrannhet. - Bra säkerhet för takläggare och oss med ordentliga byggställningar och korrekta skyddsåtgärder vid nedtagning av eternitplattorna. - Ordning och reda runt huset under hela arbetet samt en ordentlig slutstädning efteråt. - Den Kiwa-certifierade byggnadskonsulten som gjorde slutbesiktningen uppgav att han sällan sett ett så välgjort tak vid en takbesiktning. Hantverkskunniga grannar som sett arbetet från dag till dag säger detsamma. - Priset var marknadsmässigt och rimligt. Inga extra kostnader tillkom på fakturan. Vi har med gott samvete rekommenderat Göte Tak till en arbetskamrat och en stor samlingslokal i närheten som behöver byta tak. Vi är tillfreds med att vi nu har ett välgjort tak som kommer att hålla i många år. Tack Sandris & co.

Tipsa en vän om Göte Tak