Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Clara S
Skrev om Westre Law AB Verifierat företag

Jag gick Komplett PTL-kursen efter att jag gick den lilla dagskursen, PTL för konsulter. Dagskursen kändes som bortkastade pengar. Allt i den lilla kursen ingick ju i den stora kursen också. Men under det gångna året har jag lärt mig mycket om hur Penningtvättslagen ska tillämpas för just min verksamhet. Kursen är välstrukturerad och Safa är mycket erfaren och kunnig. Jag tror vi har ändrat vår allmänna riskbedömning minst 5-6 gånger under året och anpassat den allteftersom till vår verksamhet. Jag älskar ert egna verktyg, hoppas det blir så att vi kan köpa det för vår byrå.

Svar från Westre Law AB
Hej Clara! Tack för dina vänliga ord och tack för att du valde oss för din PTL-utbildning! Kul att höra att du fått de konkreta kunskaper och verktyg som passar just din verksamhet. Vårt PTL-verktyg är särskilt anpassat för din bransch och kostnadsfritt för våra samarbetspartners. Det kostar heller inget att vara en del av vårt samarbetsprogram. Så du är varmt välkommen att bli partner! Mvh Safa

Tipsa en vän om Westre Law AB