Fick hjälp av Pick Pack för en flytt från Lund till Uppsala. Superschyssta och proffsiga killar, kan verkligen rekommendera! Fick en offert där det var tydligt vad som ingick och vad som skulle ske. Vi gick igenom lägenheten tillsammans och pratade igenom vad som skulle göras. De satte igång, packade varsamt och lagom mycket i varje kartong, med packmaterial där så behövdes. Jag har en del tavlor som är ömtåliga och Pick Pack tog detta på största allvar och var väldigt försiktiga i sin packning och hantering. Jag hade glömt att lägga till förrådsutrymme när jag bokade, Pick Pack var flexibla och kunde lägga till detta på plats. Jag hade också missbedömt hur mycket som skulle få plats, redan en timme senare kom en bil som kunde köra ett till stort lass från Lund till Uppsala till ett väldigt förmånligt pris. Pick Pack var väldigt snabba och effektiva genom hela processen, allt från packning och körning till att bära upp. En flytt på nästan 550km som jag veckor innan hade oroat mig inför blev löst på 24h till ett väldigt bra pris, med oerhörd flexibilitet och förtroendeingivande hantering av alla uppkomna problem. De här grabbarna är guld värda!
Skrev om Pick Pack Flytt Bekräftad företagssida
Svar från Pick Pack Flytt
Hej,
Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att vi kunde göra din flytt från Lund till Uppsala både smidig och stressfri. Att ni uppskattar vår flexibilitet och noggrannhet betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda för våra kunders behov och att lösa alla situationer effektivt, så det är extra roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar.
Vi är glada att du kände dig trygg med vår hantering av ömtåliga saker och att vi kunde anpassa oss efter det som dök upp under flytten. Tack för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida flyttar!
Vänliga hälsningar,
Teamet på PickPackFlytt AB